nato1

Nato tukikohta kaakkoon

 

Naton jäsenyys parantaa Suomen turvallisuutta. Suomeen tulee NATO-joukkojen tukikohta. Pataljoonan vahvuinen NRF (Nato Responce Force) -nopean toiminnan joukko sopii hyvin täydentämään oman puolustuksen erikoisjoukkoja jotka sijaitsevat Immolassa ja Utissa.

NRF:n rakenne muistuttaa rauhanturvajoukkoja rakenteeltaan. Euroopan maiden henkilöstöstä on koottu yhteisjoukko puolustukseen mahdollisen vainolaisen varalta. Arktinen keskus sopii Suomeen. Maassamme on erinomaisia sijoituspaikkoja NATO - tukikohdalle. Turvatakuuna Nato-jäsenyys nostaa Suomeen kohdistuvan uhkan kynnystä. Kansainvälinen ja pohjoismainen yhteistyö vahvistuu ja paranee. Alueellisesti tukikohta lisää alueellista taloutta ja elinvoimaa.

Suomen NATO-ratifiointi on pian valmis ja voimme jatkaa tukikohta-asian kehittämistä. Samanaikaisesti nousee esiin Ahvenanmaan kysymyksen ratkaisu. Ykköstavoite: NATO jäsenyys ja tukikohta Kaakkoon!  

 

-- Antti Pellinen